PMAcademie
Met meer power aan de slag

PM Netwerk werkt met zeer deskundige trainers. Zij zijn deskundig in hun vakgebied en hebben veel ervaring in medische praktijken. Samen met hen ontwikkelt PM Netwerk trainingen voor praktijkmanagers en stellen zij zorgvuldig het PM Trainingen programma samen. 

Maaike Straathof

Maaike Straathof

Maaike Straathof startte in 1999 als praktijkmanager van een tandartsenpraktijk. Na haar studies HBOV en Bestuurskunde werkte zij onder andere als organisatieadviseur in de zorg. In 2008 startte Maaike Straathof met &P coaching en advies waarmee zij zich expliciet richt op praktijkmanagement. Zij werkt met praktijken uit de eerste lijn waarbij de praktijkhouder en het team op praktische wijze in staat worden gesteld om dromen te realiseren.
Robin Bremekamp

Robin Bremekamp

Spreker: Robin Bremekamp is partner en medeoprichter van Common Eye – adviesbureau gespecialiseerd in samenwerkingsvraagstukken tussen organsiaties, hij is auteur van ‘Eerste hulp bij samenwerken’ en heeft ruim 10 jaar ervaring met samenwerkingsvraagstukken in de gezondheidszorg en de 1e lijn.
Bouke van Kleef

Bouke van Kleef

Bouke van Kleef is directeur van AVK | Innovatie > Training > Advies. Bouke is daarnaast trainer, innovatiecoach en onafhankelijk adviseur op het gebied van slimmer werken op kantoor. In de afgelopen jaren heeft Bouke aan veel innovatieve projecten gewerkt op het gebied van effectiever en efficiënter werken op kantoor. Vanuit zijn passie voor kantoor-productiviteit verzorgt Bouke regelmatig trainingen over digitaal werken, van tool tot en met de menselijke kant van papierloos werken. Onderwerpen van zijn expertise zijn onder andere, papierloos werken, digitaal vergaderen, e-mail minderen, modern timemanagement, omgaan met techno-stress, digitale vaardigheden, Office365, Het Nieuwe Werken en SharePoint. Mede dankzij zijn uitgebreide kennis, enthousiasme en jarenlange ervaring, worden zijn trainingen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.
Charlotte van den Wall Bake

Charlotte van den Wall Bake

Charlotte van den Wall Bake begeleidt mens en medische teams bij personele en teamvraagstukken. Als ervaren (team)coach en trainer ligt haar ervaring en expertise met name op het gebied van interpersoonlijke communicatie, gedrag en samenwerken. Ze biedt geen pasklare oplossingen, maar leert haar klanten ontdekken hoe ze zélf aan de slag kunnen. Het resultaat hiervan is dat mensen, teams en organisaties in beweging komen én blijven, met direct merkbare positieve consequenties. Sinds 2002 heeft Charlotte haar eigen bedrijf ‘Van den Wall Bake coaching & consultancy’.
Maarten Fijnaut

Maarten Fijnaut

Het is de passie van Maarten om organisaties te helpen met duurzame groei. Een groei die zorgt voor meer plezier en succes in optimaal presteren. Als adviseur/ trainer/ innovatiecoach bij AVK, biedt hij inzicht, prikkelt hij de deelnemers en motiveert om te oefenen met ander gedrag. Hij creëert een setting waarbij leren, oefenen en reflecteren centraal staan. Met zijn interactieve trainingen zorgt hij ervoor dat organisaties en individuen met meer plezier effectiever en efficiënter gaan werken. De trainingen zijn pragmatisch en energiek waarbij deelnemers uit de comfortzone komen en geactiveerd worden om direct aan de slag te gaan. Hierbij put Maarten uit jarenlange ervaring op het gebied van leiderschap, consultancy en het trainersvak bij diverse organisaties in binnen- en buitenland.
Roos Woltering

Roos Woltering

Roos is een succesvol psycholoog en carrièrecoach. Tevens is zij columnist voor VROUW. Roos geeft organisaties support op het gebied van samenwerking binnen teams en diversiteit. Vooral tijdens verandertrajecten wordt zij vaak ingehuurd om zowel de achterblijvers als de hardrenners (en alles er tussen in) te ondersteunen de ontwikkeling zo goed mogelijk te doorlopen. Ook heeft Roos een ambitieprogramma voor de jonge (vrouwelijke) professional ontwikkeld en zij ondersteund organisaties bij het opzetten van trajecten om vrouwen binnenboord te houden. Haar focus ligt hierbij niet alleen op de werkende vrouw, maar ook op de werkende man en ze is hard op zoek naar een manier waarop zij beide hun werk/privé balans succesvol kunnen combineren. Als tool om deze balans te houden heeft zij in 2011 de training / lezing Van Perfectionist naar Optimalist ontwikkeld, om het streven naar onrealistische perfectie los te laten. Duizenden deelnemers hebben inmiddels hun eerste stappen op de weg van de Optimalist gezet. Roos gelooft in de noodzaak van kwetsbaarheid. En dat zie je op het podium terug, practise what you preach is een van haar motto’s. Met enthousiasme, humor en bevlogenheid pakt zij de meest kwetsbare onderwerpen op een integere manier bij de keel om niet meer los te laten.
Petra Kroon

Petra Kroon

Mr. Drs Petra Kroon is juriste en gespecialiseerd in arbeidsrecht en heeft haar eigen juridische praktijk ‘BabelFish Legal’. In haar praktijk heeft zij met alle facetten van het arbeidsrecht en heeft veel ervaring met de medische praktijk. Zij maakt een perfecte verbinding tussen wat er in de praktijk leeft en de juridische consequenties van wet- en regelgeving. In haar trainingen vertelt Petra het juridische verhaal in begrijpelijk Nederlands en brengt zij de wetgeving naar situaties die u in uw praktijk tegen komt. Zij brengt de theorie met veel voorbeelden en praktische tips die u weer helpen de wetgeving in uw praktijk toe te passen.
Alexander Tolmeijer

Alexander Tolmeijer

Alexander studeerde Tandheelkunde en Rechten. Naast praktiserend tandarts is hij ondernemer en oprichter van onder andere MedischOndernemen en was hij penningmeester /vice voorzitter van de KNMT Tot juli was 2016 penningmeester van de VvAA. Momenteel heeft hij zitting in het Europees bestuur van tandartsen. In september 2014 richtte hij samen met Elsbeth Nijhoff Dentiva op. Dentiva richt zich op ‘Management analyse en ondersteuning voor de tandartspraktijk’. Gebruikmakend van cijfers die niet makkelijk uit uw praktijksoftware te krijgen zijn, benchmarks en onderzoek in de praktijk geeft hij u een groot inzicht in de bedrijfsvoering binnen uw paktijk.
Margreet Wielinga

Margreet Wielinga

Margreet Wielinga werkt ruim twee jaar met veel plezier bij Dentiva, waar zij praktijken ondersteunt en begeleidt onder andere op gebied van hygiënerichtlijnen, administratie en werkoverlegvormen. Voor Dentiva werkte zij vijftien jaar als praktijkmanager van een grote praktijk met 8 kamers. Margreet heeft in haar periode als praktijkmanager een intensief inspectietraject doorlopen, deze ervaring en de opgedane kennis deelt ze nu graag met collega’s.
Dick van der Boor

Dick van der Boor

Dick is een enthousiaste trainer van AVK | Innovatie > Training > Advies. Dick is universitair opgeleid en beschikt over uitstekende didactische vaardigheden en eerstegraads onderwijsbevoegdheid. Hij is gespecialiseerd in eindgebruikerstrainingen in het volledige MS Office pakket (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, enz.). Mede dankzij zijn parate kennis, jarenlange ervaring en bevlogenheid worden zijn trainingen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.
Thalita Smit

Thalita Smit

Thalita Smit van Smit en Cornelder bedrijfstrainingen is ondernemerscoach voor paramedici en leiderschapstrainer bekend om haar heldere no-nonsense aanpak. Zij helpt (para)medici d.m.v. training en coaching on the job bij het ontwikkelen van ondernemerschap.
Frits Stunkel

Frits Stunkel

Accountant at van helder accountancy, belastingadvies en consultancy te Nieuwegein.
Michiel van der Arend

Michiel van der Arend

Michiel is een enthousiaste trainer van AVK | Innovatie > Training > Advies. Door zijn jarenlange ervaring in het geven van Office trainingen is hij in staat om snel en efficiënt kennis over te dragen, waarbij vooral de alledaagse praktijk op de voorgrond staat. Dit blijkt ook uit de vele positieve evaluaties van zijn cursisten na afloop van een training.
Angela Wijers

Angela Wijers

Angela Wijers is neerlandicus en heeft een eigen training en adviesbureau. Daarnaast is zij personal coach. Zij is gespecialiseerd in mondelinge en schriftelijke communicatie, assertiviteit en persoonlijke effectiviteit. De afgelopen jaren heeft zij honderden managementondersteuners versterkt in hun functie en zelfvertrouwen.
Ed Hartskeerl

Ed Hartskeerl

Ed is onder andere gespecialiseerd in eindgebruikerstrainingen in het volledige MS Office pakket. Daarnaast verzorgt hij ook trainingen over OneNote, Papierloos werken en SharePoint voor zowel eindgebruikers als key-users. Mede dankzij zijn uitgebreide kennis, enthousiasme en jarenlange ervaring, worden zijn trainingen hoog beoordeeld en als zeer nuttig en meteen toepasbaar ervaren.
Cor van der Sluis

Cor van der Sluis

Cor van der Sluis is partner bij het bureau frankcs als teamcoach en trainer op het gebied van High Performance Teams. Hij heeft zowel een technische (UTwente) als mensgerichte achtergrond. Zijn drijfveer is om samenwerking tussen mensen beter en makkelijker te laten lopen. Met respect voor elkaar, het beste eruit halen. Dat geeft ruimte voor groei, verbeterde relaties en mooie resultaten.

Categorieën

Arbeidsrecht Assertiviteit Communicatiestijlen Digitale vaardigheden Functioneren en disfunctioneren Praktijkorganisatie problemen oplossen Protocollen Samenwerken Samenwerken in een team Teamfrustraties

Blijf op de hoogte
van PM Trainingen

De theorie is zeer goed toe te passen in de praktijk. Complexe materie wordt je in hapklare brokken aangeboden.

Steven van den Brink

Als je met de protocollen wilt starten lijkt het een onoverzichtelijk gebeuren waarbij het niet duidelijk is waar je moet beginnen. Na deze training heb je hier de juiste handvatten voor!

Hella Krommendijk

De theorie is zeer goed toe te passen in de praktijk. Complexe materie wordt je in hapklare brokken aangeboden.

Steven van den Brink

Als je met de protocollen wilt starten lijkt het een onoverzichtelijk gebeuren waarbij het niet duidelijk is waar je moet beginnen. Na deze training heb je hier de juiste handvatten voor!

Hella Krommendijk