PMAcademie
Met meer power aan de slag
20 september
Door Charlotte van den Wall Bake
In een praktijk speelt zo ontzettend veel in de groepsdynamiek, dat het zinvol is om inzicht te krijgen wat jij als praktijkmanager (of praktijkhouder) wel en juist beter niet kunt doen om je team beter en prettiger samen te laten werken.
28 september
Door Ed Hartskeerl
Wegens succes herhaald! In een dag leer je effectiever en efficiënter te werken met Outlook, Word en Excel. Je leert functies die slechts weinig mensen kennen, en die veel tijd kunnen besparen. Eigenlijk onmisbaar voor iedere professionele praktijkmanager die met MS Office werkt.
4 oktober
Door Charlotte van den Wall Bake En Alexander Tolmeijer
Om de praktijk effectief en plezierig te kunnen runnen is het belangrijk dat praktijkhouder(s) en praktijkmanager goed op elkaar ingespeeld zijn. Leer effectief samenwerken zodat jullie een gouden duo worden.
11 oktober
Door Petra Kroon En Jeroen Leclercq
In de eerstelijnszorg wordt steeds vaker samengewerkt. Traditioneel in een maatschap, maar steeds vaker in alternatieve vormen, zoals de coöperatie. In dit seminar krijg je inzicht in welke samenwerkingsvorm het beste bij jou én je praktijk past.
16 oktober
Door Thalita Smit
Wil je meer nieuwe patiënten maar vraag je je af hoe je die kan werven? Wil je jullie patiënten betere service bieden? Met een goede positionering verwerf je een plekje in het hoofd en hart van jullie patiënten en dat levert een bloeiende praktijk op.
1 november
Door Petra Kroon En Charlotte van den Wall Bake
Het succes van de praktijk valt en staat met het functioneren van medewerkers. Niets is fijner en dan een team met mensen op wie je kan bouwen. En jij bent degene die ervoor kan zorgen dat medewerkers goed functioneren. De functioneringscyclus hoort daarbij. En wat kan je doen als een medewerker niet goed functioneert? Ook dan kan je het heft in handen nemen. Leer het in deze spoedcursus P&O.
27 november
Door Charlotte van den Wall Bake
Veel praktijkmanagers hebben het gevoel dat hun omgeving van alles van hen verwacht, ook zaken waar je weinig of misschien zelfs geen ervaring mee hebt. Hoe overtuig je bijvoorbeeld je praktijkhouder om een bepaalde beslissing te nemen en hoe geef je een presentatie aan je hele team, waarbij ze allen aandachtig naar je luisteren.
19 maart
Door Angela Wijers
Als praktijkmanager of praktijkhouder is het belangrijk dat je je kunt uitspreken en mensen kunt aanspreken. Dat je weet wat je wilt en dat duidelijk kunt overbrengen. Dat jij je eigen prioriteiten kunt stellen en je grenzen kunt aangeven. Op een rustige manier. Daar helpt assertief gedrag bij. Want assertief gedrag is niets anders dan volwassen gedrag. Zeggen wat je vindt zonder de ander te kwetsen. Dit is een tweedaagse training die op 13 september en op 26 september plaats vindt.
2 april
Door Angela Wijers
Als praktijkmanager of praktijkhouder is het belangrijk dat je je kunt uitspreken en mensen kunt aanspreken. Dat je weet wat je wilt en dat duidelijk kunt overbrengen. Dat jij je eigen prioriteiten kunt stellen en je grenzen kunt aangeven. Op een rustige manier. Daar helpt assertief gedrag bij. Want assertief gedrag is niets anders dan volwassen gedrag. Zeggen wat je vindt zonder de ander te kwetsen. Dit is een tweedaagse training die op 19 maart en op 2 april plaats vindt.

Categorieën

Arbeidsrecht Assertiviteit Digitale vaardigheden Effectief samenwerken Functioneren en disfunctioneren Kwaliteit Leidinggeven Marketing Praktijkorganisatie problemen oplossen Protocollen Samenwerken Samenwerken in een team Teamfrustraties

Blijf op de hoogte
van PM Trainingen

De theorie is zeer goed toe te passen in de praktijk. Complexe materie wordt je in hapklare brokken aangeboden.

Steven van den Brink

Als je met de protocollen wilt starten lijkt het een onoverzichtelijk gebeuren waarbij het niet duidelijk is waar je moet beginnen. Na deze training heb je hier de juiste handvatten voor!

Hella Krommendijk

De theorie is zeer goed toe te passen in de praktijk. Complexe materie wordt je in hapklare brokken aangeboden.

Steven van den Brink

Als je met de protocollen wilt starten lijkt het een onoverzichtelijk gebeuren waarbij het niet duidelijk is waar je moet beginnen. Na deze training heb je hier de juiste handvatten voor!

Hella Krommendijk